Cautare

29357 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (3.77 secunde)
Beneficiile pot fi insa consistente, prin incheierea contractelor de publicitate.
Prin procedura dictatoriala deja cunoscuta guvernantii doresc angajarea raspunderii pe Codul Muncii. PSD se va opune acestui nou abuz prin care se intentioneaza legiferarea unui act normativ neagreat de sindicate, de cea mai mare parte a patronatelor si mai ales de angajati.
Initiat de irlandezul Peter Hurley, festivalul este realizat anul acesta cu finantare UE prin Programul Operational Regional si este sprijit financiar si de compania Cris-Tim, care acopera parte a cheltuielilor neeligibile ale proiectului.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie:
Conversia se poate face fie prin rotunjirea sumelor in lei vechi la ordinul sutelor, in plus pentru valori mai mari de 50 inclusiv, respectiv in minus pentru valori mai mici de 50, urmata de impartirea la 10.000 a sumelor astfel rezultate, fie prin impartirea sumelor in lei vechi la 10.000, urmata de rotunjirea zecimalelor sumelor astfel obtinute la a doua zecimala (banul), prin adaos sau lipsa, astfel:
Conversia se poate face fie prin rotunjirea sumelor in lei vechi la ordinul sutelor, in plus pentru valori mai mari de 50 inclusiv, respectiv in minus pentru valori mai mici de 50, urmata de impartirea la 10.000 a sumelor astfel rezultate, fie prin impartirea sumelor in lei vechi la 10.000, urmata de rotunjirea zecimalelor sumelor astfel obtinute la a doua zecimala (banul), prin adaos sau lipsa, astfel:
De asemenea, ne place sa dezvoltam proiecte probono in care credem cu tarie, ne place sa contribuim valoric si sa schimbam mentalitati, prin intermediul unor campanii sociale, pentru toate categoriile dezavantajate (copii si tineri cu dizabilitati, mame singure minore care doresc sa-si pastreze copiii, desi nu primesc ajutor social, batrini cu probleme etc.).
Prin implementarea proiectului Expert Rare, Centrul NoRo isi va imbunatati, diversifica si certifica calitatea serviciilor realizate, furnizand traseele de ingrijire medicala si sociala pentru beneficiarii cu boli rare din Romania.
Un LANT UMAN format din zeci de persoane a atras atentia asupra stigmei cu care se confrunta pacientii cu psoriazis - intr-o actiune organizata de Ziua Internationala a Psoriazisului Zeci de persoane si-au dat mainile si au format un Lant Uman, intr-un gest simbolic prin care Societatea Romana de Dermatologie (SRD) a marcat Ziua Internationala a Psoriazisului si a transmis mesajul ca psoriazisul nu este contagios si nu se ia prin atingere.
In cadrul acestor proiecte, in data 16 - 21 iulie a.c va fi lansata "Saptamana fermierilor dobrogeni", tradusa printr-o campanie de sustinere si promovare a programelor de interes pentru gospodarii satelor dobrogene.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
Pentru cele 100 de spectacole, cei 500 de artisti care au evoluat pe scena institutiei culturale si pentru cele 1500 de reprezentatii, Teatrul Metropolis le multumeste tuturor pentru fidelitate, incredere, sustinere si anunta lansarea publicatiei online Ziarul Metropolis, o platforma de promovare a evenimentelor culturale.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opozitie:
Actionarii firmelor listate la bursa vor putea decide retragerea de pe piata numai daca in ultimele 12 luni anterioare convocatorului AGA au fost realizate mai putin de 50 de tranzactii, exclusiv intre persoane implicate, si actiunile transferate reprezinta sub 1% din capitalul social.Pentru a hotari retragerea de la tranzactionare, societatile comerciale vor include in convocatorul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA), ca punct distinct pe ordinea de zi, prezentarea raportului intocmit de un evaluator independent cu privire la pretul pe actiune care urmeaza a fi achitat in cazul retragerii actionarilor din cadrul emitentului, potrivit unui proiect de regulement elaborat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).In cadrul AGEA, administratorii prezinta actionarilor si concluziile evaluatorului independent inregistrat la CNVM privind pretul unei actiuni, ce reprezinta pretul minim pe care il pot obtine actionarii care nu sunt de acord cu hotararea privind retragerea.
Valcenii vor putea sa-si plateasca, de astazi, taxele si impozitele prin internet, dupa ce Primaria Ramnicu Valcea a finalizat implementarea solutiei pentru plata electronica.
Incepand cu luna mai, Carrefour Romania vine in intampinarea clientilor cu un nou serviciu destinat cumparaturilor online prin intermediul platformei www.Carrefour-Online.ro.
Harti detaliate ale Romaniei sunt disponibile prin intermediul Google Maps, accesibil cu orice web browser, sau prin Google Maps pentru telefonul mobil. De asemenea, serviciul Google Maps este disponibil prin intermediul oricarui terminal cu acces la internet.
Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Democrat, a fost prezent ieri la Galati, prilej cu care i-a prezentat pe candidatii din judetele Galati, Braila si Constanta pentru alegerile europarlamentare. ... Campanie pentru alegerile europarlamentare si, de ce nu, o promovare a Partidului Social Democrat.
Promovare prin spaga Fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, a declarat, sambata seara, ca Guvernul Tariceanu II promoveaza produse romanesti prin spaga.
In schimb, in rectificarea bugetara, la sectiunea de Dezvoltare, executivul introdusese proiectul "Centru national de informare si promovare turistica (proiectare)", pentru studii teren, avize si acorduri in vederea realizarii sale primaria urmand sa cheltuiasca 30.000 de lei.
google-analytics.com